Jouw allermooiste dag, met liefde voor je vastgelegd

Gefeliciteerd! Een van je mooiste dagen komt eraan, de dag dat je de liefde viert met elkaar en de dierbaren om je heen.

Tijdens een bruiloft zijn er zo veel mooie momenten; het aantrekken van de bruidsjurk, de eerste ontmoeting, de kus, het ja-woord, maar ook alle spontane momenten tussendoor. Denk bijvoorbeeld aan de goede grap die je oom vertelt of je nichtje die stiekem snoept van de bruidstaart. Als bruidsfotograaf leg ik je complete dag vast, zodat geen één moment aan je voorbijgaat.


Jullie gaan

trouwen

naast de ceremonie, het diner en/of het feest ook de spontane momenten tussendoor wilt laten vastleggen.
een bruidsfotograaf wilt die je op je gemak stelt en waarbij je jezelf kunt zijn.
warme, liefdevolle, ongedwongen en pure foto’s wilt.
naast mooie foto’s ook steun en advies wilt.
onbezorgd wilt genieten van júllie dag, zonder dat je je druk hoeft te maken over de foto’s.Ben ik de                                 voor jouw bruiloft?

juiste fotograaf

Voor het mooiste resultaat en om jouw bruiloft onvergetelijk te maken, is het zo belangrijk om de juiste trouwfotograaf te boeken.

Ik ben de perfecte fotograaf voor jouw bruiloft als je ...

Voor bruidsparen die zich willen herinneren hoe momenten                  

voelden

Jeroen & Robin

Nancy was onze trouwfotografe. Alles top geregeld van de eerste afspraak tot en met het leveren van het album. Wij zijn ontzettend blij met de foto's die Nancy heeft gemaakt. We staan er op zoals we zijn. Geen opsmuk, geen gekke poses, maar prachtige spontane foto's die onze dag super weergeven.
Daarnaast is Nancy een hele gezellige en lieve vrouw. Al met al een hele goede én leuke fotografe die we absoluut aanraden :)

"Nancy is een hele gezellige en lieve vrouw én leuke fotografe die we absoluut aanraden ;)"

Paul & Anouk

We vonden het een erg prettige samenwerking! Al gelijk merkte ik dat we helemaal onszelf konden zijn. En buiten het maken van mooie foto's heb ik je eigenlijk ook als steun gezien van onze dag tot we de spanning los konden laten na de ceremonie en lekker konden gaan borrelen.

"We konden helemaal onszelf zijn!"

Eva & Rick

Nancy heeft recent onze bruiloft vastgelegd, we zijn super blij met het resultaat! Nancy kan goed de sfeer vastleggen. De herfstkleuren komen prachtig naar voren en ook de binnen foto's zijn van hoge kwaliteit. Ik raad Nancy zeker aan als fotograaf voor een bruiloft!

"Nancy kan goed de sfeer vastleggen"

Ruud & Geertje

Paul & Anouk

Jeroen & Robin

Deze bruidsparen gingen je voor!

Bijzondere liefdesverhalen die ik heb mogen vastleggen

Elke bruiloft is anders en daarom bied ik verschillende pakketten aan. Je kunt mij boeken als trouwfotograaf vanaf 1.450,- voor 6 uur.

Bruiloft 

Wat je kunt verwachten

De reiskosten binnen 30 km vanaf Baarle-Nassau zijn inbegrepen. Ligt jouw trouwlocatie verder? Dan reken ik 0,35/km.
Wil je dat ik meer uren aanwezig ben, een mooi, luxe trouwalbum ontvangen of een pre-wedding shoot boeken? Het kan allemaal! Samen bekijken we wat het beste bij jouw bruiloft past.

fotografie

Ik leg jouw bruiloft vast voor minimaal 6 aaneengesloten uren.
Binnen 3 dagen krijg je een ruime preview van minimaal 20 foto’s.
Binnen 6 tot 8 weken na de bruiloft ontvang je minimaal 250 zorgvuldig geselecteerde en professioneel bewerkte beelden via een persoonlijke online fotogalerij.
Een verrassingsfotoalbum met de dierbaarste momenten van jouw bruiloft.
Een supergezellige, enthousiaste fotograaf die graag met je meedenkt!

Spreekt mijn fotografiestijl en werkwijze je aan? En ben je benieuwd wat ik als bruidsfotograaf voor je kan betekenen? Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan voor meer informatie en om te checken of ik nog beschikbaar ben op jouw trouwdag.

Jullie mooiste dag  

beleven

bewaren

opnieuw ervaren

Wanneer je blij worden van mijn werk als huwelijksfotograaf, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we alle plannen en ideeën voor jouw bruiloft. Denk aan het aantal uren bruidsfotografie, het plannen van een pre-wedding shoot en de locatie.

Ben ik de juiste fotograaf voor jouw bruiloft? Superleuk! Naast onze kennismaking hebben we in de weken voor jouw bruiloft nog contact om alle details door te nemen.

Om de boeking definitief te maken, vraag ik een aanbetaling van 250,-.

01. Vóór de bruiloft

Na maanden van voorbereiding is dan eindelijk jouw trouwdag aangebroken! De mooiste dag waarop de liefde voor elkaar centraal staat en dit vier je op jullie eigen, unieke manier.

Als bruidsfotograaf meng ik me graag tussen de bruiloftsgasten, zodat ik onzichtbaar elk moment van jouw dag kan vastleggen. Want ook al wil je alles meekrijgen en ervaren, tijdens de bruiloft gebeurt er zo veel en zit je lekker in je eigen bubbel. Daarom ben ik er, zodat je na afloop de hele dag opnieuw kunt beleven!

Ik vind het belangrijk om met beelden jouw dag te vertellen en de echte momenten te vangen met een lach en een traan. Tussendoor geniet ik enorm met je mee en sta ik elk moment voor je klaar.

02. Jullie bruiloft

Jouw bruiloft zit erop! En terwijl je lekker aan het nagenieten bent, ga ik aan de slag met de foto's van jouw mooie dag.

Binnen 3 dagen ontvang je van mij een sneak preview en binnen 6 tot 8 weken ontvang je alle foto's via een persoonlijke online galerij. 

Wil je graag een mooi luxe handgemaakt trouwalbum van jouw bruiloft? Vraag naar de mogelijkheden!


03. Ná de bruiloft

Wat je kan verwachten

Volgende

Mijn werkwijze

vraag trouwbrochure aan

Heb je trouwplannen, ontvang je graag meer informatie en/of ben je benieuwd of ik nog beschikbaar ben voor jouw trouwdatum? Vul onderstaand formulier in en ik stuur je alle informatie toe.

Huwelijksfotograaf Noord Brabant | Trouwfotograaf Noord Brabant | Bruidsfotograaf Noord Brabant | Trouwfotografie Noord Brabant | bruidsfotograaf breda | trouwfotograaf Ulvenhout | Trouwfotografen Noord Brabant