meer informatie

Jullie allermooiste dag, leg ik met      voor jullie vast

liefde

Gefeliciteerd! Een van jullie mooiste dagen komt eraan, de dag dat jullie de liefde vieren met elkaar en de dierbaren om jullie heen.

Tijdens een bruiloft zijn er zo veel mooie momenten; het aantrekken van de bruidsjurk, de eerste ontmoeting, de kus, het ja-woord, maar ook alle spontane momenten tussendoor. Denk bijvoorbeeld aan de goede grap die je oom vertelt of je nichtje die stiekem snoept van de bruidstaart. Als bruidsfotograaf leg ik jullie complete dag vast, zodat geen één moment aan jullie voorbijgaat.


Jullie gaan

trouwen

naast de ceremonie, het diner en/of het feest ook de spontane momenten tussendoor willen laten vastleggen.
een bruidsfotograaf willen die jullie op je gemak stelt en waarbij jullie jezelf kunnen zijn.
warme, liefdevolle, ongedwongen en pure foto’s willen.
naast mooie foto’s ook steun en advies willen.
onbezorgd willen genieten van júllie dag, zonder dat jullie je druk hoeven te maken over de foto’s.Ben ik de juiste              
voor jullie bruiloft?

fotograaf

Voor het mooiste resultaat en om jullie bruiloft onvergetelijk te maken, is het zo belangrijk om de juiste bruidsfotograaf te boeken.

Ik ben de perfecte fotograaf voor jullie bruiloft als jullie ...

Jeroen & Robin

Nancy was onze trouwfotografe. Alles top geregeld van de eerste afspraak tot en met het leveren van het album. Wij zijn ontzettend blij met de foto's die Nancy heeft gemaakt. We staan er op zoals we zijn. Geen opsmuk, geen gekke poses, maar prachtige spontane foto's die onze dag super weergeven.
Daarnaast is Nancy een hele gezellige en lieve vrouw. Al met al een hele goede én leuke fotografe die we absoluut aanraden :)

"Nancy is een hele gezellige en lieve vrouw én leuke fotografe die we absoluut aanraden ;)"

Paul & Anouk

We vonden het een erg prettige samenwerking! Al gelijk merkte ik dat we helemaal onszelf konden zijn. En buiten het maken van mooie foto's heb ik je eigenlijk ook als steun gezien van onze dag tot we de spanning los konden laten na de ceremonie en lekker konden gaan borrelen.

"We konden helemaal onszelf zijn!"

Eva & Rick

Nancy heeft recent onze bruiloft vastgelegd, we zijn super blij met het resultaat! Nancy kan goed de sfeer vastleggen. De herfstkleuren komen prachtig naar voren en ook de binnen foto's zijn van hoge kwaliteit. Ik raad Nancy zeker aan als fotograaf voor een bruiloft!

"Nancy kan goed de sfeer vastleggen"

Stef & Jenny

Wij kijken tevreden terug op onze dag, Ondanks we beide niet graag op de foto's staan werden we toch gerustgesteld en zijn we super blij met het mooie resultaat!

"Superblij met het mooie resultaat!"

Ruud & Geertje

Paul & Anouk

Jeroen & Robin

Deze bruidsparen gingen je voor!

Bijzondere liefdesverhalen die ik heb mogen vastleggen

Elke bruiloft is anders en daarom bied ik verschillende pakketten aan. Jullie kunnen mij boeken als bruidsfotograaf vanaf 1.250,- voor 6 uur.

Bruiloft 

Wat jullie kunnen verwachten

De reiskosten binnen 15 km vanaf Baarle-Nassau zijn inbegrepen. Ligt jullie trouwlocatie verder? Dan reken ik 0,35/km.
Willen jullie dat ik meer uren aanwezig ben, een mooi, luxe trouwalbum ontvangen of een pre-wedding shoot boeken? Het kan allemaal! Samen bekijken we wat het beste bij jullie en jullie bruiloft past.

fotografie

Ik leg jullie bruiloft vast voor minimaal 6 aaneengesloten uren.
Binnen 3 dagen krijgen jullie een ruime preview van minimaal 20 foto’s.
Binnen 6 tot 8 weken na de bruiloft ontvangen jullie minimaal 250 zorgvuldig          geselecteerde en professioneel bewerkte beelden via een persoonlijke online fotogalerij.
Een fotoalbum met de dierbaarste momenten van jullie bruiloft.
10% korting op een pre-wedding shoot.
Een supergezellige, enthousiaste fotograaf die graag met jullie meedenkt!

Wanneer jullie blij worden van mijn werk als bruidsfotograaf, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jullie plannen en ideeën voor de bruiloft. Denk aan het aantal uren bruidsfotografie, het plannen van een pre-wedding shoot en de locatie.

Ben ik de juiste fotograaf voor jullie bruiloft? Superleuk! Naast onze kennismaking hebben we in de weken voor jullie bruiloft nog contact om alle details door te nemen.

Om jullie boeking definitief te maken, vraag ik een aanbetaling van 250,-.

01. Vóór de bruiloft

Na maanden van voorbereiding is dan eindelijk jullie trouwdag aangebroken! Jullie mooiste dag waarop de liefde voor elkaar centraal staat en dit vieren jullie op jullie eigen, unieke manier.

Als bruidsfotograaf meng ik me graag tussen de bruiloftsgasten, zodat ik onzichtbaar elk moment van jullie dag kan vastleggen. Want ook al willen jullie alles meekrijgen en ervaren, tijdens de bruiloft gebeurt er zo veel en zitten jullie lekker in jullie eigen bubbel. Daarom ben ik er, zodat jullie na afloop de hele dag opnieuw kunnen beleven!

Ik vind het belangrijk om met beelden jullie dag te vertellen en de echte momenten te vangen met een lach en een traan. Tussendoor geniet ik enorm met jullie mee en sta ik elk moment voor jullie klaar.

02. Jullie bruiloft

Jullie bruiloft zit erop! En terwijl jullie lekker aan het nagenieten zijn, ga ik aan de slag met de foto's van jullie mooie dag.

Binnen 3 dagen ontvangen jullie van mij een sneak preview en binnen 6 tot 8 weken ontvangen jullie alle foto's via een persoonlijke online gallery. 

Willen jullie graag een mooi luxe handgemaakt trouwalbum van de bruidsreportage? Vraag naar de mogelijkheden!


03. Ná de bruiloft

Wat je kan verwachten

Volgende

Mijn werkwijze

Spreekt mijn fotografiestijl en werkwijze jullie aan? En zijn jullie benieuwd wat ik als bruidsfotograaf voor jullie kan betekenen? Vraag vrijblijvend de trouwbrochure aan voor meer informatie en om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag.

Jullie mooiste dag  

beleven

bewaren

opnieuw ervaren

Huwelijksfotograaf Noord Brabant | Trouwfotograaf Noord Brabant | Bruidsfotograaf Noord Brabant | Trouwfotografie Noord Brabant | Bruidsfotografie Noord Brabant | Bruidsfotografen Noord Brabant | Trouwfotografen Noord Brabant