shoots & prijzen

Mijn fotoshoots draaien om plezier, gezelligheid en de verbinding onderling, zodat dit moment jou voor altijd bijblijft

Ontdek mijn fotoshoots

Wat ik voor jou kan betekenen

Zwangerschapsshoot

Het schattige neusje, de lieve handjes, de mini voetjes ... je vergeet al snel de details van jullie wondertje en daarom is het zo waardevol om een newbornshoot te boeken.

Zit je fotogalerij vol met foto’s van je kinderen, maar sta je er zelf nooit op? Of heb je geen mooie foto’s van de hele familie? Tijdens de fotoshoot maken we er een leuk dagje weg van vol gezelligheid en plezier!

Als moeder van 4 weet ik hoe magisch een zwangerschap en de eerste periode met een klein wondertje is. Het is een mooie reis van vrouw naar mama en daarom is het zo waardevol om een zwangerschap fotoshoot en/of newbornshoot te boeken.


Newbornshoot

Gezinsshoot

Bruiloft

fotografie

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een fotograaf om jullie bruiloft vast te leggen? Als bruidsfotograaf vind ik het belangrijk om jullie dag te vangen, precies zoals het is. Ik let op de details, de momenten tussendoor en ik leg de sfeer en emotie vast, zodat jullie deze dag opnieuw kunnen blijven beleven.

Vandaag de dag draait de wereld om social media en online aanwezigheid, het wordt steeds belangrijker om een sterk persoonlijk merk op te bouwen. Het gaat niet alleen om hoe je eruitziet, maar ook om wie je bent en wat je te vertellen hebt.

Personal branding

fotoshoot

Wil je toch meer foto’s dan je eerst dacht? Of wil je bijvoorbeeld een luxe minialbum met de leukste foto’s? Het kan allemaal! Na afloop kun je kiezen voor dit soort extra’s.

05. Extra foto's  

Na de fotoshoot ben je natuurlijk heel erg benieuwd naar het eindresultaat. Na 3 weken ontvang je de hoge resolutie foto’s via een persoonlijke online fotogalerij en kun je jouw favoriete foto’s kiezen. Het aantal foto’s is afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen.

04. Editing & oplevering

Het is zover, de fotoshoot. Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar geen zorgen: we maken er een gezellige en leuke dag van! Tijdens de shoot geef ik tips tussendoor, maar ik laat jullie vooral jezelf zijn voor het mooiste resultaat.

03. Dag van de shoot

Superleuk dat je bij mij een fotoshoot hebt geboekt! Van tevoren ontvang je een uitgebreide voorbereidingsbrochure met meer informatie, allerlei tips en kledingadvies. Heb je een andere vraag en/of ben je ergens benieuwd naar? Je kunt mij altijd een berichtje sturen.

02. De voorbereiding

Wil je graag een fotoshoot boeken? Super! Je kunt meteen in mijn agenda kijken en een moment kiezen. Voor het reserveren van jouw moment vraag ik een aanbetaling. Wanneer je deze hebt betaald, staat de fotoshoot gepland.

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kunt verwachten

Dorine

"Een aantal weken terug een gezinsshoot gehad bij Nancy. Tevreden over het resultaat. Het ging allemaal voorspoedig en snel en er was een zeer goede sfeer waardoor het resultaat erg mooi is geworden. Aanrader dus!"

"Aanrader dus!"

Renate & Adrie

"Nancy stelt je op je gemak door haar persoonlijke en warme communicatie vóór, tijdens en na de shoot. Je mag aangeven wat en hoe je het wilt, maar heeft zelf super leuke ideeën om iedereen spontaan en warm op de foto vast te leggen. De preview foto's waren er binnen enkele dagen, en we zijn alle 3 super blij met de foto's"

"Nancy stelt je op je gemak door haar persoonlijke en warme communicatie"

Jannemijn

"Nancy is heel goed in haar vak. Ze wist ons allemaal, inclusief onze kleine baby, op ons gemak te stellen tijdens de shoot. Zelfs een dwarse peuter kreeg zij weer mooi op de foto. Naast een een goede fotograaf is Nancy ook een fijn persoon, echt een aanrader voor laagdrempelige shoots met prachtige foto's als resultaat!"

"Ze wist ons allemaal, inclusief onze kleine baby, op ons gemak te stellen"

Heb je een andere vraag?

1. Wat als het slecht weer is op de dag van de fotoshoot?

Het hoeft niet zonnig te zijn om mooie foto’s te maken! Juist met bewolking is het licht zacht en heel mooi. Dus bij een bewolkte dag gaat de shoot gewoon door. Als het weer echt niet meewerkt, bijvoorbeeld door regen of storm, kan de fotoshoot helaas niet doorgaan. Ik neem dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

2. WAt trek ik aan voor de fotoshoot?

Wanneer je bij mij een shoot boekt, ontvang je een brochure waarin ik kledingadvies en kleurtips geef. Trek vooral iets aan waar jij je helemaal top in voelt, want dat zie je terug op de foto’s!

3. WANNEER KAN IK HET BESTE BOEKEN?

Wanneer je graag een fotoshoot wilt boeken voor in het weekend, adviseer ik je om een paar maanden van tevoren te boeken. De weekendplekjes zijn heel populair en beperkt (want ik ben ook weleens vrij ;)). Shoots op doordeweekse dagen zijn vaak op korte termijn te boeken.

4. wanneer moet ik betalen?

Je boeking is pas definitief na het betalen van de aanbetaling van 50,- (met uitzondering van bruiloften). De restfactuur ontvang na de fotoshoot.

5. KAN IK GEBRUIK MAKEN VAN EEN CLIENT CLOSET?

Dat is zeker mogelijk! Ik beschik over enkele mooie jurken die je kunt lenen tijdens de fotoshoot. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb hangen in mijn client closet? Neem contact met me op voor meer informatie. 

6. ik wil een fotoshoot cadeau doen, heb je ook cadeaubonnen?

Ik hou van cadeautjes! Om te ontvangen, maar ook om te maken. Daarom heb ik een supertoffe cadeaubon die je cadeau kunt geven. Minimale waarde: 50,-. Stuur me een berichtje als je interesse hebt . 

7. IK BEN KLAAR OM TE BOEKEN! WAT NU?

Veelgestelde 

vragen

Knuffelend met je gezin, je zwangerschap, de lieve details van jullie kleine wondertje, een gezellige familiedag ... welk moment wil jij laten vastleggen? Neem vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier en dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug.

Laat jouw dierbaarste momenten vastleggen                       

voor altijd