lees verder >

Ik ben dus Nancy, maar ik word eigenlijk altijd ‘Nans’ genoemd. Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Erwin en trotse moeder van 4 (!) heerlijke meiden: Sanne (16), Lotte (14), Fenne (12) en Nore (7).

Hi, ik ben Nancy                        

Over 

Samen met mijn gezin woon ik op een boerderij aan de rand van Baarle-Nassau, helemaal in het zuiden van Brabant. Ik word heel happy van knusse familiemomentjes, de lente die in de lucht hangt, lekker avondje Netflixen, tijd doorbrengen met vrienden en natuurlijk van fotograferen!

bruidsfotograaf & lifestylefotograaf uit Brabant

Natuurlijk kijk ik naar het totaalplaatje en of alles klopt en er mooi uitziet, maar ik vind het vooral belangrijk dat jij je goed voelt en het naar je zin hebt! Mijn fotografiestijl is warm, sfeervol en spontaan. Ik ben een gevoelsmens en dat is een fijne match wanneer je mensen mag vastleggen tijdens persoonlijke momenten.

Het leven is niet perfect en daarom ben ik als fotograaf niet op zoek naar het perfecte plaatje. Ik ben op zoek naar de verbinding tussen mensen, het plezier, de liefde … door de emotie te vangen blijft dit moment je voor altijd bij en dat is véél waardevoller dan “het perfecte plaatje”.

Fotografie is voor mij het leven vastleggen,
gewoon zoals het is

Ontdek mijn aanbod

Jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar vastleggen zoals jullie zijn, zodat jullie het voor eeuwig kunnen koesteren. Dat is wat ik doe!

Als bruidsfotograaf & lifestylefotograaf maak ik van jouw dierbare momenten een herinnering voor het leven!

fun facts

dit wil je weten over mij

Die wilde, pluizige krullenbos kreeg ik pas nadat ik was bevallen van onze 3e dochter, daarvoor had ik alleen een lichte slag in mijn haar.

Ik ben maar 2 keer verhuisd in mijn leven! De eerste keer ben ik uit huis gegaan om vervolgens de tweede keer terug te verhuizen naar mijn ouderlijke boerderij met mijn gezin.

Ik vind het heel fijn om voor anderen te kunnen zorgen en hun dag (een beetje) beter te maken. 

Niets is zo heerlijk dan op zondag ons bed verschonen om er lekker vroeg in te kruipen. Echt een genietmomentje!

Ik ben begonnen met fotografie toen ik moeder werd. Ik wilde elk moment vastleggen voor altijd, zodat ik niets zou vergeten. Want cliché, maar waar: kinderen groeien zo hard!

Enorme liefde voor papieren planners, zeker om die eerste pagina te vullen. Dan zou je zeggen dat ik heel geordend bent, maar ik ben verre van dat! Tikkeltje chaotisch en soms een enorme rommelkont!

Benieuwd welke dierbare momenten ik voor jou kan vastleggen?