meer over mij

Als bruidsfotograaf en lifestylefotograaf uit Brabant leg ik op een warme, liefdevolle en ongedwongen manier jouw dierbaarste momenten vast voor altijd.

Hi, ik ben Nancy

Ontdek mijn aanbod

Bruiloften

tips & inspiratie

gezinnen

zwangerschap

newborn

Blogs:

Bruiloft Jeroen & Robin

Als boerin maakte mijn hart een sprongetje toen ik op het kennismakingsgesprek was bij Jeroen & Robin, ruim een jaar voor hun geplande bruiloft. Tijdens dit gesprek vertelden ze dat hun bruiloft in thema boerderij zou zijn, met de ceremonie in de wei en alle decoratie in style ♡. We bespraken alle details door en ze vroegen mij om wat ideeen voor een binnenlocatie mocht het slecht weer zijn op die dag. Tot een paar weken later foto’s tegenkwam in een oude boerderij schuur, maar dan echt oud en authentiek! Robin en Jeroen waren zo weg van deze binnenlocatie, dan we besloten sowieso hier langs te gaan, of het nu zou regenen of niet!

Op de dag van hun bruiloft startte ik bij Robin, in haar ouderlijke huis waar ook dochtertje aanwezig was, waarna we door gingen richting ‘t Zand in Alphen voor hun first look met Jeroen en hun zoontje. En wat was het lekker weer! Na de fotoshoot buiten op deze mooie locatie gingen we door naar de oude boerderij om daar nog wat binnenfoto’s te maken.

Net voor de ceremonie werden de paarden nog uit de wei gehaald waar de ceremonie stond opgesteld onder grote hoge bomen. En onder het oog van al hun dierbaren gaven zij daar elkaar het ja-woord om daarna met hun dierbaren te toasten en te borrelen.

Fotolocatie: ‘t Zand (Alphen)
Feestlocatie: De Heerenboeren (Baarle-Nassau)

Boek nu je plekje voor                             

2024