meer over mij

Als bruidsfotograaf en lifestylefotograaf uit Brabant leg ik op een warme, liefdevolle en ongedwongen manier jouw dierbaarste momenten vast voor altijd.

Hi, ik ben Nancy

Ontdek mijn aanbod

Bruiloften

tips & inspiratie

gezinnen

zwangerschap

newborn

Blogs:

Waarom elke bruid een trouwalbum moet hebben

Een essentieel onderdeel van een bruiloft dat vaak over het hoofd wordt gezien is het trouwalbum. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om jullie herinneringen vast te leggen op een tastbare manier. Hier zijn drie redenen waarom een trouwalbum, naar mijn mening, een absolute must is:

→ Trouwalbums zijn je herinneringen, maar dan écht tot leven gebracht 🥹

De foto’s staan opgeslagen op je computer en op een extra harde schijf als backup en wellicht heb je wat foto’s gedeeld op je social media, maar met het bladeren door je trouwalbum komen je herinneringen weer tot leven. Alsof je die blik van je partner weer voelt wanneer hij je voor het eerst in je mooie jurk zag en je herinnert je weer hoe trots je vader was toen hij met je door het gangpad naar de ceremonie liep 🥹


→ Je kent die vraag vast: “mag ik de foto’s van jullie bruiloft zien”

Stel je voor dat je je vrienden en familie uitnodigt om jullie bruiloftsfoto’s te bekijken. In plaats van iedereen naar een computerscherm te laten staren, kunnen jullie trots jullie prachtige trouwalbum tevoorschijn halen. Elke pagina is als een kunstwerk, met zorgvuldig geselecteerde foto’s die de hoogtepunten van jullie dag vastleggen op een manier die direct indruk maakt.


→ Je trouwalbum is erfstuk en één van de weinige dingen die je meeneemt naar het verzorgingstehuis ✨

Wanneer jullie straks oud en verrimpeld zijn (👵🏻👴🏻), bekijken jullie kleinkinderen dit album en zien hoe mooi jullie er toen uitzagen, hoe tof jullie dag was (of ze lachen om de gekke kledingkeuzes van de gasten 😜)


Dus, lieve bruiden, vergeet niet dit belangrijke onderdeel van jullie bruiloft. Een trouwalbum is niet zomaar een boek vol foto’s, het is een schatkist vol kostbare herinneringen die voor altijd gekoesterd zullen worden. Laat jullie liefdesverhaal stralen in de pagina’s van een prachtig trouwalbum en koester deze herinneringen voor altijd.

Boek nu je plekje voor                             

2024