meer over mij

Als bruidsfotograaf en lifestylefotograaf uit Brabant leg ik op een warme, liefdevolle en ongedwongen manier jouw dierbaarste momenten vast voor altijd.

Hi, ik ben Nancy

Ontdek mijn aanbod

Bruiloften

tips & inspiratie

gezinnen

zwangerschap

newborn

Blogs:

Fotoshoot kleding tips voor het hele gezin

Wanneer mensen bij mij een fotoshoot boeken, krijg ik altijd de vraag: heb je voor ons nog kledingtips? En dat vind ik alleen maar fijn! En zeker heb ik tips voor je, want de juiste kleuren en outfits bepalen mede de sfeer van de foto’s. Hier zijn enkele tips om je te helpen de perfecte kleding te kiezen voor jouw fotoshoot:

1. Wees jezelf!

Het belangrijkste is dat je kleding draagt wat bij je past en waar je je comfortabel in voelt. Als je je goed voelt in wat je draagt, straal je dat uit op de foto’s.

2. Natuurtinten

Als je mijn warme fotografie stijl wilt benadrukken, kies dan voor natuurtinten zoals beige, bruin, roestbruin, taupe en donkergroen. Deze kleuren passen bij de omgeving waarin we fotograferen en zijn ook tijdloos.

3. Vermijd felle kleuren

Felle kleuren leiden af en geven reflecties op je huid, terwijl je juist de aandacht in een foto op jullie gezin wil hebben. Dus liever geen neon kleuren of harde felle kleuren.

4. Less is more met prints en logo’s

Vermijd drukke prints en grote logo’s, omdat deze de aandacht kunnen afleiden van het belangrijkste onderwerp: jullie! Een subtiel printje kan wel een leuke toevoeging zijn.

6. Mix en match

Leg al je kledingstukken bij elkaar en kijk of ze goed bij elkaar passen. Het hoeft niet allemaal dezelfde kleur te zijn, maar zorg ervoor dat de combinaties elkaar aanvullen en een mooi geheel vormen.

7. Laagjes zijn altijd goed

Vooral bij wisselende temperaturen kunnen meerdere laagjes fijn zijn. Denk aan een shirt met een vest of een warme trui die je gemakkelijk uit kunt doen wanneer dat nodig is.

Om je nog op te te helpen heb ik hierbij wat kleurenpallets, zodat je kunt zien wat deze kleuren met de foto’s doen:

En kom je er niet aan uit? Ik denk graag met je mee! Stuur me gerust een mailtje of een whatsapp met jullie kledingkeuzes en waaraan je twijfelt.

Boek nu je plekje voor                             

2024